Aanvraag formulier

Uw adres gegevens


Persoonlijke gegevens


Voorrijkosten

Overige steden op aanvraag

 

Verhuislift met professionele bediening huren

Voorkom het risico op beschadiging van uw zware spullen en meubels door het heen en weer sjouwen. Onze specialisten hebben ruime ervaring en weten u te helpen met elke ongewenste situatie. Bent u geïnteresseerd in onze verhuisliften en wilt u graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan!

Voorkom onnodige stress en ergernissen tijdens het verhuizen en huur vandaag nog onze verhuislift in uw regio.

Wij zijn zeer flexibel en kan met spoed op elke locatie in Nederland komen.

Hoe kan ik een verhuislift huren?

Bij ons kunt u heel eenvoudig een professionele verhuislift huren. Het enige wat u hoeft te doen is een offerte aan te vragen. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen voor meer informatie. Binnen no time zal er een afspraak ingepland worden!

Waarom een verhuislift huren?

Het huren van een verhuislift verlost u van veel onnodige stress die makkelijk voorkomen kan worden. Uw meubels en zware spullen kunnen eenvoudig verhuisd worden zonder risico op beschadiging.

✓ 24/7 bereikbaar
✓ Spoedservice
✓ Inclusief professionele bediening
✓ Maatwerk

Dankzij het gebruik van een verhuislift zal er een efficiëntere verhuizing plaatsvinden. U zult veel tijd en geld besparen tijdens uw verhuizing door het gebruik van de verhuisliften bij Lifjehuren.nl.

 

Waar kan ik zelf mee helpen?

Hier kunt u lezen hoe u zich kunt voorbereiden, zo kan de verhuizing nog sneller en efficiënter uitgevoerd worden. Een goede voorbereidingen is het halve werk!

  • U kunt alvast een plek bepalen waar de lift geplaatst kan worden, dit moet tot maximaal 10 meter van het pand. Zo dicht mogelijk tegen de gevel wegens stabiliteit.
  • U kunt alvast een parkeerplaats met voldoende plek zorgen. Het is namelijk verboden om over voertuigen heen te liften.
  • De lift kan niet geplaatst worden op een zachte oppervlakte. Dus geen gras, zand of aarde.
  • Meet of de te liften items door het raam of de deur passen.

 

VOORDELIG EEN VERHUISLIFT HUREN

De liftservice op maat bevat scherpe prijzen voor zowel particulieren als voor bedrijven.

Onze meubelliften hebben een bereik van 30 meter hoog. Valt uw verhuizing binnen deze hoogte? Dan staan we u graag bij met een van onze verhuisliften.